Un an de activitate IHS Constanţa, un inceput de succes: 500 de pacienti au trecut pragul noului Centru de Nefrologie si Dializa

0
725

22 octombrie 2013, Constanta – International Healthcare Systems (IHS) aniverseaza un an de activitate a Centrului de Nefrologie şi Dializă IHS Constanţa.

IHS Constanta este cel de-al treisprezecelea centru de nefrologie si dializa din reteaua International Healthcare Systems. Acesta ofera oportunitatea unui număr din ce în ce mai mare de pacienţi cu boala cronica de rinichi să acceseze servicii medicale de excelenta, in regim privat. Tratamentul oferit pacientilor este gratuit, IHS Constanta fiind in relatie contractuala cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Centrul are capacitatea de a trata peste 80 de pacienti prin hemodializa si hemodiafiltrare online si un numar nelimitat de pacienti prin dializa peritoneala continua ambulatorie si automata (HomeChoice) la domiciliu.

Echipa IHS Constanta formata din profesionişti (medici, asistente, nutriţionişti, psihologi, tehnicieni) beneficiaza de instruire permanenta si are acces la aparatura medicala de ultima generate, asigurând pacientilor tratamente complexe, de cea mai inalta calitate.

La începutul sezonului estival 2013, Centrul IHS Constanta s-a alaturat proiectului ,,Dializa in vacanţă”, care ofera pacientilor libertatea de a calatori alaturi de cei dragi in zone de interes turistic.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Centrul de dializa, in sezonul estival:

IHS Constanta este deschis pe tot parcursul anului calendaristic si se adreseaza tuturor pacientilor din centrele de dializa publice si private, din Romania si strainatate.

Numai in acest sezon estival, peste 100 de pacienţi din România şi din alte ţări ale UE (Germania, Italia, Spania) au beneficiat, sub îndrumarea doamnei Dr. Andreea Costea (medic primar nefrolog) – medic şef al Centrului – de ingrijirea oferita de echipa de profesionişti.

 De asemenea, aproximativ 400 pacienţi cu boala cronica de rinichi sunt ingrijiti în cadrul cabinetului de nefrologie si al centrului de dializa IHS din Constanţa.

**

Înfiinţată în anul 2004, IHS este membră a unui grup de companii din domeniul medical, care activează în patru ţări din sud-estul Europei. Compania tratează în prezent, prin profesionalismul si devotamentul celor 500 de specialişti în domeniu, un număr de peste 1.500 de pacienţi.

Castigand o bogata si complexa experienta de-a lungul celor 9 ani de activitate în domeniul dializei, compania intelege mai bine nevoile de prevenire, depistare activă şi intervenţie precoce în boala cronică de rinichi. De aceea, astăzi, sistemul IHS nu se adresează numai persoanelor cu boală cronică de rinichi în stadiile care necesită dializă, ci şi celor care prezintă factori de risc pentru dezvoltarea afecţiunilor renale, sau celor cu afecţiuni renale cunoscute, în diferite stadii de evoluţie.

Din aceasta perspectiva, a luat naștere conceptul IHS, unic pe piața serviciilor medicale de dializă din România, de îngrijire integrată a pacientului, constand în acompanierea pacientului cu Boală Cronică de Rinichi (BCR) în toate stadiile acesteia.

Comunicat de presa IHS Constanta, 21.10.2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply