Generalul Emil Străinu A DEZVĂLUIT SEMNELE PREVESTITOARE ALE UNUI CUTREMUR!

0
636
ORICINE le poate DEPISTA cu 24 de ORE ÎNAINTE!

Sute de cutremure au zguduit în ultima lună ţara naostră, iar pentru a fi  pregătiţi, generalul Emil Străinu, specialist în radiolocaţie, a dezvăluit  câteva semne care previn un seism.

Generalul Emil Străinu A DEZVĂLUIT SEMNELE PREVESTITOARE ALE UNUI CUTREMUR! ORICINE le poate DEPISTA cu 24 de ORE ÎNAINTE!

Potrivit lui Emil Străinu, există cei şase indicatori descoperiţi pot fi  folosiţi pentru a prevesti un cutremur natural, care pot fi observaţi cu ochiul  liber de către oricine, chiar şi cu 24 de ore înainte.

“Indiciile încep a fi  vizibile cu 24 de ore înainte de cutremur, atunci când energia este la nivelul  maxim de acumulare în sol, în placa tectonică. Atunci când este la nivel maxim,  acţionează şi asupra mediului care este deasupra”, a explicat genearlul Străinu  pentru ziarulring.ro.

Primul indicator descoperit de general este apariţia pe cer a unor nori de  tip panglică, paraleli, iar “aceştia reprezintă materializarea schimbului  energetic între pământ şi atmosferă, care precede descărcarea de energie  seismică”.

Un alt semn foarte important constă în modificarea  nivelului apei din fântâni, care, înainte de producerea unui seism, scade  sau creşte foarte mult. Totodată, apa îşi schimbă culoarea, dar şi gustul, iar  cei care se uită în fântână au senzaţia că apa ar fierbe.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

A treia dovadă  a apariţiei unui seism este dată de către comportamentul animalelor de  companie. “Câinii şi pisicile devin foarte nervoşi şi vor să iasă din casă.  De asemenea, peştii şi broaştele-ţestoase din acvarii simt vibraţiile pământului  şi devin foarte agitaţie”, a mai adăugat Emil Străinu.

Indiciul următor  este legat de faptul că în zona ce urmează a fi lovită de cutremur se constată  creşterea paraziţilor electrici la recepţiile de telefonie mobilă,  televiziune şi radio.

Generalul susţine că cel de-al cincilea semn  constă în apariţia, în zona seismică, pe cer, a unor lumini sau  descărcări electrice care sunt date de scăpările energetice ale scoarţei  terestre spre atmosferă.

Ultimul indicator se referă la animalele de  pământ, precum şerpi sau şobolani, care, înainte de producerea unui seism,  vor ieşi din ascunzişuri şi vor fi vizibile pe pământ.

Generalul  Emil Străinu, specialist în radiolocaţie, a găsit aceşti indicatori după 30 de  ani de cercetare în domeniul cutremurelor.

POSTAT: 18 Octombrie 2013.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/generalul-emil-strainu-dezvaluie-semne-prevestitoare-cutremur-oricine-depisteaza-468025.html#ixzz2i55RL7Rh


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply