Constanţa: Creştere cu 5% a turiştilor la Mamaia în sezonul 2013; scădere în staţiunile din sud

0
537

AGERPRES: Sezonul estival 2013 a adus o creştere uşoară cu 5% a numărului de turişti în staţiunea Mamaia faţă de anul anterior, însă în staţiunile din sudul litoralului a fost o scădere accentuată a turiştilor înregistraţi, a declarat marţi, Corina Martin, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării.

“A fost un sezon destul de dificil, plin de provocări, dar şi de evenimente. În ce priveşte numărul turiştilor avem o creştere uşoară în Mamaia, până spre 5 %, per total, prin comparaţie cu anul trecut, o scădere însă mai accentuată în sudul litoralului. Cred că este mai important că am reuşit să atragem o imagine favorabilă litoralului românesc în acest an decât că poate nu stăm foarte bine în privinţa numărului de turişti.

Am avut o campanie puternică de promovare pe care am reuşit să o ducem cu ajutorul presei şi astfel am reuşit, cred eu, să atragem un capital de imagine pozitivă pentru litoralul românesc”, a afirmat Martin într-o conferinţă de presă.

Conferinţa a fost organizată în deschiderea Târgului de de Turism “Bursa Litoral – Delta Dunării 2014”, găzduit de Pavilionul Expoziţional din Mamaia.

Cititi continuarea pe Agerpres.ro, Marti, 03.09.2013.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply