Primăriile Mircea Vodă şi Mangalia fac angajări

0
550

Primăriile Mircea Vodă şi Mangalia fac angajări

Primăria Municipiului Mangalia organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi de funcţionari publici, potrivit anunţului publicat, ieri, în Monitorul Oficial.

Astfel, pe data de 1.10.2013, de la ora 10.00, are loc proba scrisă, iar pe 03.10.2013, candidaţii vor susţine un interviu.

Municipalitatea va angaja, în urma concursului, un consilier, clasa I, debutant, pentru Serviciul de Taxe şi Impozite-Compartimentul Colectare, un consilier, clasa I, debutant, pentru Biroul de Registratură şi Informare Cetăţeni şi un consilier I, principal, la Seriviciul de Achiziţii Publice şi Investiţii.

Ca şi condiţii, debutanţii trebue să aibă absolvite studii universitare de licenţă de lungă duratăşi cunoştinţe de operare PC, iar consilierul cu grad principal trebuie să mai aibă, în plus, o vechime în specialitatea studiilor de 5 ani. Dosarele se depun în termen de 20 de zile de la publicare anunţului în M.O.

Şi Primăria localităţii constănţene Mircea Vodă face angajări. Astfel, concursul pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de referent clasa III va avea loc pe 30.08.2013, de la ora 10.00 când se va susţine proba scrisă, iar interviul a fost programat pentru data de 01.10.2013. Dosarele se depun în termen de 20 de zile de la publicarea anunţului, iar o condiţiei pe care trebuie să o îndeplinească candidaţii este să aibă studii medii absolvite cu diplomă de Bacalaureat.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sursa: Observator.ro, 01.09.2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply