Mihai Claudiu Tusac ar putea fi candidatul PP-DD pe Colegiul 5

0
765
 

claudiutusac24-1351451989.jpg

Fostul primar al Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac, ar putea reveni pe scena politică. Supărat că cei din PSD Constanţa l-au dat uitării după alegerile locale, surse din cadrul partidului spun că acesta intenţionează să-şi dea demisia din PSD şi să se înscrie în PP-DD.

Cu puţin înainte să aibă loc runda a doua a alegerilor locale din Mangalia, după ce primele au fost anulate de BEC, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa, Radu Mazăre, i-a recomandat lui Mihai Claudiu Tusac să se retragă din cursa pentru Primăria Mangalia, pentru a lăsa ca bătălia pentru funcţia de primar să se poarte între primii doi candidaţi, Zanfir Iorguş şi Cristian Radu.

Tusac a ţinut cont de recomandarea liderului judeţean şi s-a retras din cursă, cu atât mai mult cu cât i s-a promis că va fi trecut pe lista candidaţilor la parlamentare. Lucru care nu s-a mai întâmplat! În schimb, a primit promisiunea că va primi un post important la unul dintre ministere, motiv pentru care s-a şi mutat cu familia la Bucureşti.

Timpul a trecut, iar Tusac a început să-şi dea seama că este „dus cu zăhărelul”, motiv pentru care ar dori să demisioneze din PSD. 

„Tusac este unul dintre posibilii candidaţi pentru Colegiul 5 din partea PP-DD la Constanţa. Cei de la PSD l-au trădat şi au pus un liberal să candideze acolo. De altfel, el este foarte cunoscut în acea zonă şi ar putea intra în cursa electorală pentru a se lupta cu ceilalţi candidaţi, Iorguş şi Manea”, au precizat surse din cadrul PP-DD.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Carmen MOCANU, Cuget Liber, Luni, 29 Octombrie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply