VICTORIE. A fost votat de peste 9.500 dintre locuitori

0
817
Radu Cristian: de la Garda Financiară la Primăria Mangalia.

 

Candidatul independent a reuşit să câştige fotoliul de edil la scrutinul din 24 ianuarie.

Lupta pentru Mangalia s-a încheiat. După o campanie dură, în care s-a folosit inclusiv forţa fizică şi după o decizie de repretare a alegerilor, duminica trecută am avut parte de un scrutin liniştit, fără evenimente importante. Mai mult, la câteva ore de la aflarea primelor exit-poll-uri şi de la numărătoarea paralelă, lucrurile păreau clare, învinsul şi învingătorul acceptând situaţia.

 

După ce în alegerile din 10 iunie a câştigat deputatul PDL Zanfir Iorguş, care a acumulat cu aproape 400 de locuri mai mult decât principalul contracandidat, independentul Cristian Radu, duminică s-a petrecut rocada între cei doi. Astfel, câştigător a fost Cristian Radu, care a obţinut 9.512 voturi, spre deosebire de Zanfir Iorguş, care nu a convins decât 7.746 de alegători.

 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Un rezultat surprinzător a obţinut fostul primar Claudiu Tusac, PSD. Deşi s-a retras din cursă, acesta a fost votat de către 1.504 persoane.

 

Radu Cristian este cunoscut în mediul economic, după ce a ocupat, din 2005, postul de comisar şef al Gărzii Financiare Constanţa (este angajat al instituţiei din 2000). În tot acest timp, instituţia a fost ferită de scandaluri, iar Radu afirmă că, în ciuda faptului că judeţul este unul deosebit din punct de vedere al tentativelor de fraudare a bugetului statului, a obţinut rezultate excelente. A decis să intre în cursa pentru primărie pentru că a copilărit în Mangalia, spre deosebire de principalii săi contracandidaţi.

 

Primarul Mangaliei este licenţiat al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, unde a urmat şi un master. A absolvit mai multe instituţii de învăţământ superior, printre care se numără Institutul Naţional de Administraţie, specializarea Administraţie Publică – specifică înalţilor funcţionari publici şi Colegiul Naţional de Apărare, specializarea Securitate şi Apărare Naţională. 

Cristian hagi, Romania Libera, 26 iunie 2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply