„Tusac se întoarce acolo de unde a furat“

0
761

Prefectul Claudiu Palaz a vorbit ieri despre situaţia de la primăria Mangalia, odată cu repunerea în funcţie a edilului Claudiu Tusac. Palaz a menţionat că a depus deja un recurs împotriva reinstalării lui Tusac, precizând că nu i se pare corect ca „atâta timp cât acesta a furat, să se întoarcă înapoi tot acolo de unde a furat”.

Palaz a descris modul în care 2 milioane de lei au fost utilizaţi în alte scopuri decât cele destinate. „În loc ca aceşti bani să se ducă în acţiuni vitale pentru cetăţeni, Tusac a preferat ca aceste 200 miliarde (n.r. lei vechi) să se ducă ca să îşi facă jocurile cei care sunt acţionari la Callatis Therm. Evoluţia anchetelor de la instituţiile statului îşi vor spune cuvântul,” a spus Palaz.

Acesta a vorbit şi despre Simion Nikitas, director al Callatis Therm, care acum este învinuit de şantaj şi abuz în serviciu. „Tusac l-a tolerat pe Nikitas, care a menţionat că el a venit să facă afaceri în Mangalia, nu să dea căldură, spunând cu o seninătate ieşită din comun că bătrânii şi copiii din Mangalia sunt victime colaterale,” a mai precizat Palaz.

Marius NICOLESCU,

Marti, 28 Februarie 2012, Cuget Liber Online.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply