Radu Cristian, despre contractele cu fonduri europene pentru Mangalia

0
678
“Astăzi, (marți, 2 febr. – n.red.) la Călăraşi, s-a semnat contractul de finanţare pentru un nou proiect cu fonduri europene, destinat oraşului nostru. „Advertising of Regional Heritage în 3D” face parte din Programul de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria, fiind realizat împreună cu Primăria Balcik. În cadrul proiectului, cele două oraşe, Mangalia și Balcik îşi vor promova reciproc patrimoniul cultural-istoric, într-un mod inedit, prin intermediul unor proiecţii 3D, menite să atragă mai mulţi turişti în staţiunile din sudul litoralului.
cross-border-cooperation-programe-mangalia-balcik
Iată, aşadar, că reuşim în continuare să atragem bani europeni în Mangalia, în ciuda blocajului politic din partea consilierilor locali PSD. În loc să lucreze şi ei, cot la cot cu noi, la astfel de proiecte, stimabilii consilieri se ascund prin sedii de partid şi vă trimit scrisori mincinoase sau împrăştie zvonuri false prin oraş. Aşa ştiu ei să-i reprezinte pe cei care i-au votat, acum patru ani.
Permiteţi-mi, totodată, să vă prezint un scurt filmuleţ cu stadiul lucrărilor la Parcul Evergreen, de pe strada Portului. Să nu uităm că acolo a fost mai întâi o staţie de betoane care polua tot oraşul, apoi o groapă de gunoi. Acum, facem un parc la standarde europene şi, după cum puteţi vedea, acesta prinde contur”.

Sursa și VIDEO, aici: cristian.radu, fb.


Mai jos puteți vedea lista proiectelor transfrontaliere aprobate: List of soft projects approved for financing, printre care și cel pentru Mangalia – Balcik:
Mangalia Municipality
Project`s aggregate value (euro)

1.481.057,00 Euro

Community Funding ERDF
(euro)

1.258.898,45 Euro 

National public funding
(euro)

192.537,41

Allocation available
Own Contribution (euro)

29.621,14




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply