Falezele din Limanu intră în reabilitare (VIDEO)

11
981

limanu-mangalia

După ce şi-a făcut bilanţul anului care s-a încheiat, administraţia publică locală din Limanu a început să îşi facă calcule pentru 2016. Potrivit edilului local, Nicolae Iustin Urdea, cele mai ample proiecte ce se vor efectua în cele mai sudice localităţi de pe litoral vor viza asfaltarea drumurilor afectate de lucrările de canalizare, dar şi reabilitarea iluminatului public şi extinderea sediului administrativ al comunei Limanu.

Asfaltarea ar fi prioritatea numărul 1 a comunei, mai ales că, spune primarul zonei, drumurile sunt grav afectate, in special în satul 2 Mai.

Proiectul de aducţiune de gaze naturale, alături de canalizare şi reabilitarea iluminatului, mai ales în zonele turistice, sunt lucrări ce se vor derula pe tot parcursul acestui an.

O noutate o constituie înfiinţarea Poliţiei Locale la Limanu, fapt care implică extinderea sediului primăriei.

Semnale de alarmă pe marginea situaţiei dezastruoase în care se află falezele şi plajele din sudul litoralului au fost trase, în van, de administraţiile locale din zonă. Totuşi, spune edilul din Limanu, Direcţia Apele Române Dobrogea Litoral ar urma, anul acesta, să ia în calcul cel puţin reabilitarea falezelor din 2 Mai, către Vama Veche.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, pe tvlitoral.ro, 02.02.2016.




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


11 COMENTARII

  1. Dar de groapa de gunoi, cand va apucati domnule primar? De curiozitate, ati fost pe acolo? Sau poate nici nu aveti habar ca exista… In afara de zona propriu-zisa, care este un focar de infectie atat pentru padurea din apropiere dar si pentru Balta Limanu, pungile de plastic sunt raspandite in toate directiile pe o raza de 1 km, afectand culturile din apropiere, padurea, lacul si ajungand pana in zona Pesterii Limanu. Rusine! Poate ar trebui putin televizata aceasta treaba.

  2. Apropo, din cate vad, majoritatea proiectelor vizeaza satul 2 Mai, ca deh… doar de acolo sunteti, nu? Hagieniul nici nu exista, asa`i? Rusine!

  3. ATENTIE S-A TREZIT PRIMARUL ….URDEA….CREDE CA-I MAI PACALESTE PE FRAIERII CARE L-AU TOLERAT ATATIA ANI . LA REVEDERE ..DE FAPT LA DNA…TREBUIA SA ARATE ACESTE ZONE CA-N MIAMI ACUM DUPA 20 DE ANI . RUSINE , O MIZERIE DE PRIMAR CARE NU STIE NICI MACAR CUM ARATA UNELE ZONE DIN COMUNA….PRIMARUL CARE V-A VENI O SA AIBA DE MUNCA NU GLUMA.

  4. Daca ati dat locuri de casa in cartierul nou, nu vi se pare normal sa creati si conditii, domnule primar? Nu se poate ca in secolul XXI sa nu avem lumina si strazi macar pietruite! Cand ploua, e infernal ! Dumneavoastra ati sta in aceste zone??? Mai mare rusinea!!!

  5. De ce, Domnule Primar, se asfalteaza doar inainte de alegeri si de ce, in 25 de ani, spre localitatea Hagieni nu ati facut o banda de sosea ? Si ACEASTA INTREBARE “DE CE” poate continua la nesfarsit… Ajunge atatia ani in care ne-ati dovedit ca sunteti incompetent in functia aceasta!

  6. Dragi consateni din Hagieni, sa nu credeti ca noi, cei din 2 Mai o ducem mai bine! Va impartasim soarta. Nu a facut primarul nostru nici aici mai nimic in acesti ani de cind face umbra prin primarie degeaba, impreuna cu sleatca de consilieri. Este o rusine pt localitate. Mai spoieste o strada inainte de alegeri, mai stringe gunoiul si il taseaza si chipurile a facut PARC. Ma intreb daca l-a vazut cineva pe strazile pline de noroi si gropi? Nu ii e rusine vara cind vin turisti si se minuneaza ca mai exista asa om care se numeste primar. Dar ….ne meritam soarta ca doar noi l-am votat. Rusineeeeeee.

  7. Poate anul asta iese alt primar…sper!! Pe langa canalizare, gaze, asfalt poate o sa fie o schimbare si la curatenie. De ce nu sunt amendati cei care isi arunca gunoiul la poarta? Om sta noi la sat… dar cred ca am mai evoluat putin.. chiar trebuie sa se arunce varza murata in drum??

  8. in zona 6 sunt date locuri de case de 2 mandate ale domnului primar dar acolo se poate ajunge doar cu tancul ,la cele cateva case care s-au facut si stau unele nelocuite deoarece acolo nu sa adus nici apa nici curent nu exista strada decat pe hartie , cum credeti ca se numeste strada? STRADA SPERANTEI, cat sa mai asteptam pana se va pune un pic de piatra sa putem ajunge acasa?

  9. COMUNA ARATA CA DUPA RAZBOI, d-le primar si d-lor consilieri! TOTI V-ATI URMARIT NUMAI INTERESELE SI AFACERILE, V-ATI ANGAJAT NUMAI RUDE INCOMPETENTE! Toti din primarie ar trebui sa plece! Rusine sa va fie! Va mai voteaza numai unele rude, hotilor!

Leave a Reply