Despre noi

 La aniversarea celor 5 ani cu Mangalia News (rezumat):

Aurelia Lăpuşan: La mulți ani, cu audiență! Felicitări pentru tot ceea ce faceți! Forță și inspirație!

Mangalia News: Mulțumim din toată inima, draga noastră Muză inspiratoare, distinsă Doamnă a publicisticii dobrogene! Vă îmbrățișăm si vă iubim!


DRAGĂ MANGALIA NEWS,

LA MULȚI ANI, cu prilejul împlinirii a 5 ani de la înființare!

Faci parte din viața noastră și reușești să ne apropii între noi. Altfel nu am ști unii de alții. Prin articolele scrise totdeauna cu gândul la cititori, suntem părtași la viața Mangaliei, trăim sentimentul de apartenență. Fie că ne prezinți aspecte frumoase din viața orașului, care devin amintiri plăcute; fie că sunt neajunsuri, care devin povețe pentru viitor, să nu le repetăm.

Îți doresc pe viitor aceeași perseverență și imparțialitate! Te aștept în fiecare dimineață, să ne bem cafeaua împreună, precum și în fiecare seară, pentru rezumatul zilei.

LA MULTE ARTICOLE, ZIARULE DRAG! (O.M.), 23.02.2017.


Leonard Tanase: La multi ani, Mangalia News!
Mulțumim pentru timpul, munca si dăruirea acordate Mangaliei.


Ov.T. ”…Continuati sa respectati regula de aur a relatarii adevarului, asa cum se vede el prin ochiul ziaristului, nu-s rele nici opiniile personale, daca le expuneti, nu le impuneti.

Mi-as dori ca si prin aceasta simbioza dintre cetateni si Mangalia News sa contribuim la trezirea la viata a Cetatii si la redarea stralucirii ei trecute, sa ne straduim impreuna ca, din cititori sa devenim, prin intermediul Mangaliei News, surse de informatii.

LA MULTI ANI si la cat mai multe stiri ! Informatia inseamna putere!”


Dana Ps: Vă felicit pentru ceea ce faceti și vă asigur că e important să vă avem! Să fie așa, mulți, mulți ani!


Redacția Mangalia News mulțumește tuturor cititorilor care și-au exprimat opiniile despre cotidianul nostru și celor care ne-au transmis cu acest prilej festiv urări atât de frumoase. 

Promitem să păstrăm aceeași linie de conduită editorială neutră, să oglindim în postările noastre preocupările cetățenilor din Mangalia și din sudul litoralului, să fim un liant firesc și necesar între cetățeni și autoritățile locale, pentru ca Cetatea să prospere!

Ca de fiecare dată, vă invităm să ne scrieți pe adresa de contact a redacției: [email protected], sau pe paginile de socializare: Facebook: Mangalia News PunctRo și @Mangalia_News, pe Twitter.

SĂ ȚINEM CÂT MAI APROAPE!


Mangalia News, 14.05.2017.