Eleva Alexia-Maria Barariu a reprezentat cu cinste Școala Gimnazială Nr. 3 Mangalia și anul acesta la Olimpiada națională „Cultură și Spiritualitate Românească”

0
911
Școala Gimnazială Nr. 3 Mangalia se mândrește cu frumoasa performanță, pentru al doilea an consecutiv, a elevei noastre, Alexia-Maria Barariu, din clasa a VI-a A, care și anul acesta ne-a reprezentat școala și județul la nivel național, la Olimpiada interdisciplinară “Cultură și Spiritualitate Românească”, concurs mixt de Limba română și Religie. Munca asiduuă a minunatei echipe formată din eleva Alexia-Maria Barariu – profesor coordonator Limba română – Cîrlan Gabriela si profesor coordonator Religie – Pică Costel, a fost încununată cu o binemeritată Mențiune!
Felicitări, din toata inima, copil silitor si tenace! Felicitări, din tot sufletul, dragii noștri profesori cu har! Apreciem la adevărata valoare eforturile si dedicarea dumneavoastră care au făcut posibil acest rezultat care ne onorează nespus! La cât mai multe și mai frumoase astfel de reușite!


Mangalia News, 23.05.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply