Școala Gimnazială Nr.3 Mangalia, la Târgul Proiectelor Europene, organizat de ISJ Constanța

0
616

În data de 14.06.2024, Școala Gimnazială Nr.3 Mangalia a participat cu entuziasm și emoție la Târgul Proiectelor Europene organizat de Inspectoratul Județean Constanța, Departamentul pentru Proiecte Europene, eveniment care a avut loc la Palatul Copiilor, Constanța.

Evenimentul a vizat diseminarea rezultatelor obținute în cadrul Proiectelor ERASMUS +, ETWINNING, ROSE, PNRAS, PNRR,SEE, VLUE SCHOOL, ECOSCHOOL derulate în anul școlar 2023-2024 și prezentarea de produse obținute în urma desfășurării activităților de după mobilitati.
Școala Gimnazială Nr.3 Mangalia a fost reprezentată de doamnele profesoare Rotaru Elena Ramona, Iacob Ancuța și Rusu Andreea, care au prezentat experiențele Erasmus +  și eTwinning ale școlii. Dintre produsele prezentate menționăm: Videoclipuri și jurnale realizate in Bookcreator  din cadrul Proiectelor Coding with Scratch și Together for coding and robotics, site-ul proiectului Educație fără frontiere.
„Vă invităm, cu acest prilej, să accesați site-ul școlii noastre și al proiectului Erasmus+, pentru a vedea detalii și activitățile desfășurate.
https://scg3mg.ro/
https://educatiefarafrontiere.eu/
Le mulțumim doamnelor inspectoare Buzea Ramona și Portase Claudia, pentru tot sprijinul acordat și pentru invitația la acest eveniment”.
A transmis Echipa de implementare a proiectului.

Mangalia News, 16.06.2024.piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply