Balerina Olimpia Georgia-Dorothea Carauleanu în spectacolul „Aventurile lui Dorothy”, oferit de #JoyToDance, la Centrul Cultural “Jean Constantin” din Constanța

0
456
Balerina Olimpia Georgia-Dorothea Carauleanu este un talent pur, crescut și format exclusiv la Joy2Dance. Cu o listă impresionantă de premii câștigate la cele mai prestigioase concursuri de balet din lume, Olimpia s-a clasat pe podium la finala Youth America Grand Prix din SUA în 2023.
Vino să o vezi pe Olimpia în acțiune, Luni, 10 iunie, ora 19:00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin” din Constanța, în „Aventurile lui Dorothy”. Vei fi captivat de grația și pasiunea ei! Nu ratați șansa de a fi martorii unei performanțe de neuitat.
„Aventurile lui Dorothy” este un spectacol dedicat copiilor, în care talentul si pasiunea micilor noastre balerine contribuie la realizarea unei povesti minunate, spuse in pasi de dans. Dorothy vă invită să patrundeti într-o lume de vis, deasupra curcubeului, alături de prietenii săi miraculosi: Omul de Tinichea, Sperietoarea de Ciori si Leul Fricos. Oare ce peripetii vor avea cei patru prieteni? Oare Vrajitorul din Oz le va darui ceea ce isi doresc, sau vor descoperi că implinirea dorintelor stă doar in puterea lor?
Bilete puteti achizitiona exclusiv din reteaua IaBilet.ro


Mangalia News, 23.05.2024.



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply