Gala Artiștilor de Beauty Mangalia, ediția a II-a, cu surprize frumoase, distracție maximă și o atmosferă minunată, la Restaurantul Ambasador din Neptun | FOTO-VIDEO

0
669

Gala Artiștilor de Beauty Mangalia, ediția a II-a, a avut loc la Restaurantul Ambasador din Neptun, cu surprize frumoase, distracție maximă și o atmosferă minunată.

Ce poate fi mai frumos decât o comunitate de oameni pasionați, motivați și plini de energie magică?
Mai mult decât o zi de eveniment, Gala Artiștilor de Beauty Mangalia înseamnă multă muncă, luni de pregătiri, gânduri „cât cuprinde”, întâlniri lungi și atenție la toate detaliile. Dar totul a meritat, prezența voastră, reacțiile voastre de bucurie și mesajele de susținere, ne-au făcut să ne simțim minunat.
Vă mulțumim pentru o zi superbă și emoții frumoase!
Multumim tuturor partenerilor care au făcut posibil acest eveniment.
Lidia Jianu: „Azi am ieșit la un zâmbet – Gala Artiștilor de Beauty (pe românește, Gala artiștilor care se ocupă de frumusețe).
Evenimentul mi-a adus aminte de întrebarea și, totodată, constatarea cuiva care m-a întrebat odată: „Ce mănâncă femeile din Mangalia?”
La privirea mea mirată, a răspuns că: „Niciodată nu a văzut atâtea femei frumoase pe metru pătrat, ca în Mangalia!”
Duminică, 24 martie, cei care se fac responsabili de frumusețea noastră (atât exterioară, cât și interioară) au urcat, în aplauze și zâmbete, pe scena frumuseții. Au împărtășit din experienta lor trucuri, noutăți, reușite, eșecuri dar mai ales… Emoții.
Bucuria de a fi alături de voi s-a transformat în privilegiu, pentru că astăzi v-ați lăsat priviți din altă postură, ați dat frâu emotiilor și ați lasat zâmbetele să se împletească, din când în când, cu lacrimile. Ați fost și în afara saloanelor la fel de autentici, unici și minunați!
Mulțumim, dragilor, pentru tot ceea ce ați dăruit de-a lungul anilor, mulțumim pentru ce ați dăruit azi, pentru pasiunea voastră, pentru dragostea și iubirea pe care o puneți în ceea ce faceți! (D’-aia faceți atât de bine!).
Să ne fiți sănătoși și voioși, că dragi ne sunteți!
Știți că vă iubim!
Felicitări, tuturor!”.
Gala Artistilor de Beauty, Mangalia, prima editie, 2023.


Mangalia News, 26.03.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply