Noapte de Poezie la Constanța, cu ocazia echinocțiului de primăvară!

0
330
Primăvara este o sărbătoare. Cu atât mai mult la malul mării, unde inspirația e generoasă cu artiștii. Și mai ales în luna martie, pe 21, de Ziua Mondială a Poeziei.
Joi, 21 martie 2024, de la ora 19.00, la Doors Club Constanța, str. Traian nr 68A, Asociația Euro CulturArt prezintă „Noaptea de Poezie”, în cadrul programului omonim ce se desfășoară în 10 spații culturale exponențiale din 7 orașe din România.
Constanța se alătură comunităților poetice care participă la acest important eveniment național dedicat poeziei, prin vocea poetelor / poeților Bogdan Ghiu, Iulia Pană, Amelia Stănescu, Daniela Varvara, Mugur Grosu, alături de muzicienii Ioana Teodora Spînu, Alexandru Olteanu și White Trumpet, de actorul Mircea Solcanu, care va recita din poemele lui George Vasilievici. Realizare video-art, Iulia Pană.
Timp de două ore, publicul constănțean se va putea bucura de un melanj al artelor (poezie, muzică, imagine), sărbătorind astfel Ziua Mondială a Poeziei.
Amfitrioni ai evenimentului: Iulia Pană și Amelia Stănescu.
Evenimentul este transmis în direct pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Județean „Teodor Burada” și înregistrat pentru difuzare de Radio România Constanța, pe 23 martie.
Inițiatorul programului „Noaptea de Poezie” este scriitorul și managerul cultural Dan Mircea Cipariu.
Program organizat de asociația Euro CulturArt.
Co-organizatori: Consiliul Județean Constanța și Centrul Cultural Județean „Teodor Burada”.

 


Mangalia News, 20.03.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply