Cazinoul din Constanța, adus la viață cu migală de bijutier, va fi finalizat în vara acestui an | FOTO-VIDEO

0
432
În acest videoclip, vă invităm să urmăriți evoluția lucrărilor de consolidare ale Cazinoului din Constanța, desfășurate de către AEDIFICIA CARPAȚI, în perioada 2022-2023. Fiecare detaliu arhitectural este restaurat cu migală, aducând la viață splendoarea acestei clădiri istorice.
„Suntem nerăbdători să finalizăm această remarcabilă transformare în vara acestui an, astfel încât să ne putem bucura cu toții de eleganța acestei construcții unice!”, este mesajul trustului Aedificia Carpați, pe pagina de socializare.
Proiectul masiv de consolidare a cazinoului din Constanța cuprinde și consolidarea turnurilor și refacerea elementelor decorative cu tehnologii de vârf.
De la structura interioară de rezistență, la detalii precum socluri și cornișe, fiecare etapă reprezintă o îmbinare de expertiză și inovație.
Refacerea elementelor decorative a presupus un proces meticulos. Elementele originale au fost prelevate, restaurate și/sau reconstituite și turnate în microbeton armat de calitate superioară. Acestea au fost ancorate ferm și finisate cu vopsea siliconică Remmers, care nu doar oferă o estetică deosebită, dar și o protecție durabilă.


Mangalia News, 15.03.2024. (sursa: aedificiacarpati).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply