„Adoptă o mamă!” – Elevii Școlii Gimnaziale și reprezentantele Organizației Crucea Roșie au dăruit flori, alimente, produse sanitare si chiar lemne de foc, mamelor singure din comuna Limanu 

0
525
„Astăzi am auzit pe cineva spunând în felul următor: „Atâta timp cât mama există, simt că sunt copilul cuiva. Poate că nu mai este tânără, pentru că nici eu nu mai sunt tânără, poate că trecerea anilor i-a tocit vederea, auzul, pasul și poate că uneori nici nu mă recunoaște, dar eu mă simt copil, atâta timp cât știu că există, că are încredere în mine si că mă iubește necondiționat. Eu am norocul de o avea încă lângă mine, iar ea are siguranta că are cine-i aminti că este importantă, atunci când se simte copleșită de greutatea cu care bătrânețea apasă”.
„Tot astăzi am trăit o experiență frumoasă, încercând să facem acelasi lucru pentru femei din comună care nu mai au această siguranță, pentru femei singure sau prea coplesite de doruri si dureri, femei pentru care Ziua Femeii nu înseamnă nimic, pentru că nu mai are cine le aminti că și ele sunt importante.
Fete inimoase din comunitate, impreună cu copiii Școlii Gimnaziale Limanu si Crucea Rosie, au pus mână de la mână și au dăruit flori, alimente, produse sanitare si, chiar lemne de foc, in functie de necesități, în cadrul proiectului “Adoptă o mamă”. Cu aceste femei am împărtășit zâmbete si lacrimi, speranță și bucurie.
Multumesc, în numele acestor doamne, sponsorilor campaniei! Vă multumesc, doamnelor, pentru că existati si vă iubesc! La mulți ani!”, scrie inițiatoarea acestui generos proiect, doamna Liliana Ivan, pe pagina sa de Fb.

Mangalia News, 09.03.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply