Primăria Mangalia a delegat prin licitație activitățile de sortare, compostare, tratare mecano-biologică și depozitare a deșeurilor colectate din UAT

0
404
La data de 22 decembrie 2023, Primăria Mangalia, județul Constanța, a atribuit firmei Iridex Group Salubrizare SRL contractul de delegare a gestiunii activităților de sortare, tratare mecano – biologică, compostare și depozitare a deșeurilor municipale din U.A.T. Municipiul Mangalia, județul Constanța.
Descrierea succintă
Contractul are ca obiect prestarea de către operatorul economic a activităţilor de sortare, compostare, tratare mecano-biologică și depozitare a deșeurilor colectate din UAT Municipiul Mangalia, activități componente ale serviciului de salubrizare, fără punerea la dispoziție a infrastructurii.
Prețul total al achiziției este de 1.497.322,15 lei, fără TVA.
Potrivit descrierii achiziției publice, activitatea de sortare, operare a stației de sortare prevede o cantitate estimată la 57 de luni / trei luni. Activitatea de tratare, operare a instalației de tratare mecano – biologică prevede o cantitate estimată de 4.214,07 tone / trei luni. Activitatea de compostare a deșeurilor verzi, operare a instalației de compostare prevede o cantitate estimată la 10 tone / trei luni.
Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
Contractul a fost publicat în SEAP pe data de 1 februarie 2024. (…)
Continuarea, în ziuaconstanta.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply