De ziua lui Gheorghe Hagi, pe 5 februarie, se pun în vânzare primele bilete la filmul „Hai, România! – Povestea Generației de Aur“ | VIDEO 

0
340
Primele bilete pentru filmul „Hai, România! – Povestea Generației de Aur“ vor fi puse în vânzare pe http://www.hairomaniafilmul.ro/ luni, 5 februarie 2024, chiar în ziua în care Gheorghe Hagi, liderul Generației de Aur, împlinește 59 de ani.
Producția celebrează în 2024 împlinirea a 30 de ani de la Campionatul Mondial din 1994, la care România s-a calificat în sferturile de finală.
„În regia lui Claudiu Mitcu, după un scenariu semnat de scriitorul Andrei Crăciun și produs de Călin Crețu, Simion Apreutese și Loredana Apreutese (Headline Management Agency), „Hai, România! – Povestea Generației de Aur” este primul film al acelor vremuri, al „nopților albe” de sărbătoare, care va fi difuzat în premieră pe marele ecran și va putea fi văzut de microbiștii de toate vârstele, în toată țara.
Acesta va celebra în 2024 aniversarea a 30 de ani de la cel mai glorios moment al fotbalului românesc, respectiv calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Fotbal SUA 1994”, se arată într-un comunicat.

Lansarea e pe 1 martie
Filmul „Hai, România! – Povestea Generației de Aur” se va lansa pe 1 martie 2024 în cinematografele din toată țara, oferind spectatorilor o incursiune în cea mai vie și intensă perioadă din fotbalul românesc și în cea a României din perioada anilor 1980-2000. (…)
Continuarea, în ziuaconstanta.ro
LA MULȚI ANI, GHEORGHE HAGI!


Mangalia News, 05.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply