De ce iubești România? – Un proiect DRP, pentru consolidarea legăturii cu românii de pretutindeni. Cele mai frumoase aprecieri pentru țara noastră vor fi răsplătite cu premii

0
458
Dragi români din diaspora,
Avem bucuria să vă anunțăm că Departamentul pentru Românii de Pretutindeni a lansat proiectul “De ce iubești România”. Ne dorim ca această inițiativă să fie un răspuns colectiv la întrebarea care ne leagă pe toți: De ce iubim această țară minunată?
Perioada în care proiectul nostru se va derula va fi 1 februarie – 13 februarie, iar participarea este deschisă tuturor cetățenilor români din diaspora.
Vă încurajăm să ne împărtășiți dragostea pentru România prin încărcarea de fotografii, videoclipuri sugestive, sau prin crearea unui text de 200 de cuvinte pe platforma online, https://deceiubestiromania.ro/ – dedicată proiectului.
Și pentru că cele mai frumoase aprecieri pentru țara noastră nu pot rămâne nerăsplătite, am pregătit lucruri atractive pentru cei mai consecvenți: 9 tablete, pentru cei care vor zugrăvi cât mai frumos România din sufletele lor.
Pentru a participa, accesați platforma proiectului în perioada menționată și împărtășiți cu noi poveștile, sentimentele și amintirile voastre legate de România. Fiecare contribuție contează și face parte din povestea noastră comună.
Vă încurajăm să răspândiți această invitație printre prietenii din diaspora și să ne ajutați să consolidăm împreună relația noastră. Accesează platforma https://deceiubestiromania.ro/ acum și spune-ne “De ce iubești România”.
„Sunt milioane de motive pentru care iubim România. Dar care este motivul tău, ca român de pretutindeni? Accesează platforma www.deceiubestiromania.ro și spune-ne “De ce iubești România”, într-un comentariu, clip video sau poză. Vreau să arătăm că, deși suntem mulți departe de locurile noastre de naștere, trăim într-o singură Românie, de acasă și de peste hotare.”Gheorghe Cârciu, ministru secretar de stat la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.


Mangalia News,04.02.2024.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply