„M-a descoperit profesorul de Desen din școala generală, care m-a convins că am talent și ar trebui să merg la Arte, nu la Filologie, cum voiam eu”, spune Bianca Boeriu, câștigătoarea premiului Emmy pentru machiajul din serialul „Wednesday”

0
434
„Sunt mai întâi profesor și abia pe planul doi am colaborările care mă ajută financiar și care îmi plac”, spune Bianca Boeriu. Predă la Palatul Copiilor ceramică, 4 zile pe săptămână și sâmbăta, iar mai nou are și o colaborare cu UNATC, la Masterul de anul II, unde predă machiaj de film. „Financiar, mai combin cu jobul de machiaj, când pot lucra mai mult la proiecte, filme, vara în mod special, când sunt vacanțele”, spune profesoara premiată cu prestigiosul premiu Emmy în 2024.
Profesoara Bianca Boeroiu, câștigătoarea premiului Emmy pentru machiajul din serialul Wednesday, predă Ceramică de peste 20 de ani la Palatul Copiilor București și face naveta zi de zi de la Ploiești: M-a descoperit profesorul de desen din școala generală, care a insistat că am talent și m-a convins să nu dau la un liceu teoretic, cum voiam.
Bianca Boeroiu (FOTO dreapta) împreună cu echipa cu care a câștigat premiul. Sursa foto: https://www.emmys.com/awards/nominees-winners
Bianca Boeroiu, câștigătoarea unui premiu Emmy pentru machiajul din serialul Wednesday, în regia lui Tim Burton, filmat în România, este înainte de toate profesoară de Arta ceramicii. Lucrează de peste 20 de ani la Palatul Copiilor și face naveta zilnic, de 7 ani, câte 120 de kilometri pe zi. “Îmi place mult să lucrez cu copiii, e terapeutic, e relaxant, mă încarcă de energie. De-a lungul anilor, am avut mulți copii care au mers la Arte, la facultate, după ce au făcut cursul la Palatul Copiilor și m-au căutat să-mi spună. E satisfacția supremă. Pe mine profesorul de Desen din generală m-a convins că am talent și ar trebui să merg la Arte, nu la Filologie, cum voiam eu”, a spus profesoara Bianca Boeroiu într-un interviu pentru Edupedu.ro. (…) Interviul integral, aici: edupedu.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply