#NoiAmFacutUnSpital, #NoiFacemUnCampusMedical, afirmă Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, cele două inițiatoare ale acestui proiect unic în România

0
405
„Anul acesta a fost unul dintre cei mai grei, dar și cei mai frumoși. Cât de mare bucurie să te întorci la oamenii care au crezut, care au donat, care te-au încurajat în toți anii ăștia și să le spui „SPITALUL e gata?”
Și nu ne oprim. De fapt, n-am apucat să ne oprim deloc, căci până ce intră pacienții în spital, în ianuarie, mai sunt multe de făcut: Planuri de relocare, simulări, traininguri, documente, protocoale, proceduri, aprovizionare cu consumabile și câte și mai câte.
(Spitalul construit de Daruieste Viata din donaţiile românilor este gata şi este dovada că se poate. Are 9 niveluri, 140 de paturi, camere sterile, multe locuri de joacă. În curând aici se vor muta pacienţii care acum sunt trataţi în vechiul Spital „Marie Curie”, unde pe jumătate din etajul 5 funcţionează secţia de oncologie).
Am reușit, împreună cu medicii și managementul spitalului „Marie Curie” și continuăm împreună, pentru a face un campus medical, primul din România și pentru a transforma spitalul Marie Curie într-un centru de referință pentru sud-estul Europei. E un drum lung, dar știm deja cum e să pleci la drum lung, mai ales când ai aproape o comunitate.
Azi e ultima zi în care companiile pot depune declarația 177, pentru a redirecționa bugetul de sponsorizare rămas nefolosit în anul 2022 (detalii găsiți pe site-ul nostru).
Și mai sunt câteva zile, până la finalul anului, în care firmele pot redirecționa 20% din impozitul pe profit aferent anului 2023.
SMS la 8864, cu mesajul SPITAL, puteți trimite oricând.
Vă mulțumim pentru că ați crezut, vă mulțumim pentru că ne rămâneți aproape. Împreună, putem!”. (Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu).

 


Mangalia News, 27.12.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply