Campion în BAC începe acum! Meditații gratuite la Mate, oferite de un inginer sibian, pentru 100 de elevi de-a XII-a, cu note sub 5. „Vreau să-i aduc pe toți la nota 9+ în BAC, indiferent de profil”

0
578
Mihai Claudiu Suciu este un tânăr iubitor de Matematică, arhitect software de meserie, care, de 17 ani, predă cursuri gratuite de Matematică elevilor ce se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat. În ultimii cinci ani face acest lucru și online, ceea ce i-a lărgit foarte mult aria de meditații. Potrivit lui, în ultimii ani a meditat peste 40.000 de elevi și este apreciat pentru pasiunea cu care predă și pentru metodele prin care îi atrage pe elevi în lumea Matematicii și-i face să o înțeleagă. Anul acesta vine cu o nouă provocare: 100 de elevi asumați, cu note sub 5 la Matematică, pe care să-i aducă la un nivel de 9 plus până vor păși în sala de examen.
„Am pornit un program nebun: Să iau 100 de elevi de sub nota 5 și să-i aduc pe toți la nota 9+ în BAC la Mate (indiferent de profil). Este planul meu Nebun pentru 2024 – deja am câteva persoane care s-au înscris la el. Vrei sa participi și tu? Sau știi pe cineva care vrei să facă parte din acest program? Lasă un comentariu sau scrie-mi în privat și te bag în program. Va fi cel mai bun an de până acum – super rezultate – super elevi. Campion în BAC începe acum!”. Așa sună anunțul postat de Mihai pe pagina sa de facebook, zilele trecute. Toată această pregătire pe care el o oferă este gratuită. (…)

Citiți articolul integral, pe turnulsfatului.ro


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply