Tradiția continuă, la Școala Gimnazială Nr.3 Mangalia. Peste 100 de elevi ai șolii au amintiri fabuloase de pe Arena Națională! (FOTO)

0
610
100 de copii, împreună cu 10 cadre didactice, au fost prezenți aseară, pe Arena Națională, la meciul de fotbal România – Elveția. Atmosfera a fost incendiară, electrizantă, cu peste 50.000 de fani în tribune. Despre copii, ce mai putem spune… Momentul imnului a fost impresionant, „Deșteaptă-te române” a creat emoție, mulți copii fiind cu ochii în lacrimi, un amestec de bucurie a calificării. Au cântat imnul țării cu mâna la inimă, iar apoi au trăit fiecare fază importantă cu sufletul la gură!
Imediat după fluierul final al partidei, jucătorii echipei naționale au făcut hora bucuriei și au sărbătorit pe teren, într-o atmosferă de vis, în fața a 50.000 de suporteri. Vrem să mulțumim pe această cale tuturor colegilor din școala noastră, care au fost alături de noi și ne-au susținut în această activitate, le-am oferit copiilor o seară de neuitat!!!
Mii de mulțumiri pentru colegii care ne-au fost alături si vrem să mulțumim în mod deosebit, din tot sufletul, conducerii școlii, pentru susținere și sprijinul necondiționat de care avem parte.
Mulțumiri deosebite și mândrie pentru Denis Alibec, băiatul nostru de Aur! Și datorită lui, Mangalia este un reper important pe harta sportului din România”.
Profesori coordonatori: prof. Alexandru CătălinTroacă, prof. Constantin Casler, de la Catedra de Educație Fizică și Sport a Școlii Gimnaziale Nr.3 Mangalia.

Mangalia News, 22.11.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply