Târgul de toamnă „GUSTURI și CULORI” a umplut curtea Școlii Gimnaziale Nr.2 „Sf Andrei” de copii, părinți, bunici, cadre didactice, invitați! (FOTO)

0
1263
„Aflat la cea de a treia ediție, Târgul de toamnă „GUSTURI și CULORI” a umplut curtea scolii de copii, părinți, bunici, cadre didactice, invitați! Treziți de dimineată, copiii frumos îmbrăcați în costume tradiționale și-au luat părinții de mână și, împreună, și-au îndreptat pașii spre școală, încărcați de bunătăți care au umplut standurile frumos amenajate din curtea scolii, iar mai apoi au ajuns în mâinile cumpărătorilor nerăbdători. S-au vândut conserve pentru iarnă, zacuscă, murături, gemuri și dulcețuri, plăcinte, cozonaci, briose, vata pe bat, dar și mici sau sarmale cu mămăliguță, toate asezonate cu mustul traditional de toamnă. Copiii și părinții s-au întrecut în creativitate și originalitate și au decorat cât mai sugestiv fiecare stand. De pe mese nu au lipsit nici ornamentele create cu răbdare de către cei mai pricepuți.
Le mulțumim tuturor colegilor care ne-au fost alături și au susținut acest eveniment, tuturor părinților care s-au implicat și dragilor noștri elevi, care s-au întrecut în organizarea acestui eveniment de un real succes.
„După muncă și răsplată!” – Fiecare clasă va hotărî cum să gestioneze rodul muncii depuse pentru reușita Târgului din această toamnă bogată”.
Director, prof. Alina Constantina Nicolae,
Secretar, Nicoleta Ionescu,
Bibliotecar, Irina Dragomir.

Mangalia News, 25.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply