Emil Ghinea: Final de CNVC MASTERS – Obiectiv atins, LOCUL II la Open, în Clasamentul General 2023!

0
565
Multiplul campion național a concurat cu un bolid Norma M20F, iar evoluțiile sale pe parcursul întrecerii au atins un nivel înalt. Ultima etapă a CNVC Masters a fost Trofeul Audi Brașov 2023, defășurat pe cunoscutul traseu dintre Brașov și Poiana Brașov.

Pe podiumul clasamentului anual de la Open au urcat: 1. Jerome France – 75p, 2. Emil Ghinea – 66p, 3. Octavian Ciovică – 63p.  

„Etapa cu numărul 5 a Campionatului National de Viteză în Coastă Masters – Trofeul Brașov, a fost o etapă cât tot anul competițional la un loc: vreme perfectă, spectatori mulți, organizare perfectă, competitivitate mare, un invitat special și bucuria de a pilota. Toată energia pozitivă m-a determinat să merg foarte rapid, să scot timpi incredibili pentru mine și echipa mea si să mă apropii de ceea ce îmi doream și era posibil – LOCUL II la OPEN, în Clasamentul final 2023”.
„Felicitări, Jerome France, pentru rezultatul de final de an, pentru sportivitatea si fair play-ul de care ai dat dovadă la fiecare cursă!
Felicitări, Costel Costelino, pentru evoluția ta și acomodarea rapidă cu monopostul tău deosebit.
Felicitări, Mihai Leu, Dodo Pițigoi, Călin Făgădar, Claudiu Laury, Claudiu Motoc, Dominic Marcu, Radu Benea, pentru ritmul și rezultatele voastre de anul acesta.
Mulțumesc familiei, echipei mele tehnice și fanilor, fără de care eu nu aș fi putut duce lupta asta până la final.
Mulțumesc partenerilor pentru susținere!”
Acesta este mesajul pilotului Emil Ghinea, multiplul campion de raliuri din Mangalia, la finalul Campionatului National de Viteză în Coastă Masters 2023 – Trofeul Brașov.

Competiția Campionilor de la Brașov poate fi urmărită VIDEO și aici, pe Mangalia News: https://tinyurl.com/38vvz5fd


Mangalia News, 17.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply