Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia – Stil nostalgic, tratament modern! Vă așteptăm cu drag să veniți și să reveniți!

0
731
Serviciile de tratament, cazare şi masă, din cadrul Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia – pavilionul A, se asigură în cadrul Complexului HORA din stațiunea Saturn. Pacienții pot putea beneficia de diferite tipuri de tratamente balneo-fizio-kineto-terapeutice: profilactice, terapeutice, de recuperare, precum și de complexul de factori sanogeni ai litoralului românesc: nămolurile terapeutice, ape minerale, clorurate, sodice, sulfuroase, mezotermale, bioclimat marin bogat în aerosoli salini şi radiaţie solară.
Baza de cazare, Hotel HORA din stațiunea Saturn, este clasificată la categoria trei stele, dispune de 350 locuri cazare, în camere duble. Toate camerele și apartamentele au balcon și sunt dotate cu aer condiționat, televiziune prin cablu, LED TV, minibar, telefon, baie cu cabina duș, acces securizat pe bază de cartelă.

 

Sanatoriul Balnear Mangalia Hotel Hora 3* Saturn vă oferă acum posibilitatea de a face rezervări prin propriul sistem onlinebalnear.net/rezervari
Informații: 0241 751 337.
Tarife sezon 2023:
– 155-172 lei / zi / persoană pe secția de spital,
– 170-209 lei /zi / persoană pe secția sanatorială.
Hotelul Hora 3* Saturn:
– cazare în cameră dublă (hotel Hora 3*),
– pensiune completă – trei mese / zi (restaurant Hora 3*),
– 4 proceduri / zi (baza de tratament se află în cadrul hotelului).

Baza de tratament (Pavilionul B) de lângă Hotel Paradiso, Mangalia, funcționează normal, cu toate procedurile terapeutice.

Rezervări, aici: balnear.net. Informații: 0241 751 337.

Mangalia News: Serialul în care prezentăm procedurile terapeutice de care puteți beneficia la Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangaliapoate fi vizionat AICI.


Mangalia News, 12.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply