„Arta conversației” – Ateliere de comunicare pentru copii, cu Liliana Sumănaru, la Casa de Cultură Mangalia

0
455
Din 6 noiembrie, la Casa de Cultură Mangalia, „Arta conversației” – Ateliere de comunicare pentru copii în vârstă de 6-10 ani, în fiecare zi de Luni din luna noiembrie a.c, între orele 17:00 – 18:30, coordonate de prof. Liliana Sumănaru.
O bună comunicare poate stimula inteligența socială a copilului, ajutându-l să construiască relații sănătoase în timpul interacțiunilor cu alte persoane. Un copil care poate comunica verbal bine, poate fi confortabil să producă și comunicare scrisă, ceea ce, probabil, îl va ajuta să aibă performanțe academice mai bune.
Detalii / înscrieri: 0724 401 390.

„(Și)Azi este una dintre zilele acelea în care vorbesc singură.
Ca să nu par nebună, de cele mai multe ori îmi vorbesc în oglindă. Tare și răspicat.
Nu am fost mereu așa.
Eram un om normal, și eu mâncam c̶i̶o̶c̶o̶l̶a̶t̶ă̶ sunete, vorbeam prea rar sau prea repede(după caz), îmi pierdeam suflul și, cel mai rău, ideile.
”Vindecarea” a început cu un curs de dicție, apoi cu o emisiune tv, a urmat o tabără de televiziune, apoi un curs de radio, apoi câteva ore de practică la radio.
Toate aceste experiențe m-au ajutat atât la catedră, ca profesor, dar și în relaționarea și comunicarea cu cei din jurul meu.
Pentru că nu e suficient să știm doar noi ci și să dăm mai departe, am creat un curs minunat pentru copii – ”Arta conversației”.
Ați ghicit, dicția se numără printre atelierele utile și distractive ale acestuia, iar din noiembrie va avea loc și la Casa de Cultură din Mangalia.
În Constanța am început deja înscrierile pentru cea de-a doua grupă 7 – 10 ani din noiembrie!
Detalii Arta Conversației Mangalia – https://fb.me/e/3PMRBrMnf
Detalii Arta Conversației Constanța – https://fb.me/e/879ySydpJ


Mangalia News, 05.10.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply