OLIMPIADA DE BENZI DESENATE, ediția a IV-a | GALA DE PREMIERE va avea loc la Casa Olimpică din București

0
440
Vă mulțumim pentru răbdare. De Ziua Mondială a Educatiei, ne vom bucura si vom sărbători, la GALA DE PREMIERE A CELEI DE-A IV-A EDITII A OLIMPIADEI DE BENZI DESENATE!
Joi, 5 octombrie 2023, ora 11:00, este ziua în care toți elevii care s-au clasat pe locurile 1, 2 si 3 sunt așteptați la Casa Olimpică (B-dul Mărăști, nr. 20 A, sector 1, Bucuresti, lângă Arcul de Triumf), pentru a-și ridica premiile.
Anul acesta, în premieră, si elevii care au obtinut Mentiuni sunt asteptati la Gala de Premiere – acestia vor primi diplomele pentru Mențiune si un mic premiu de încurajare.
Rugăm elevii din Bucuresti să fie prezenti pentru a primi premiile (pentru elevii din Bucuresti NU se vor trimite premiile prin poștă). Pentru elevii din provincie, pentru cei care nu au posibilitatea să participe la Gala de Premiere în Bucuresti, li se vor trimite premiile prin poștă, după data de 5 octombrie. La această Gală de Premiere se va anunta editia a V-a a Olimpiadei de Benzi Desenate, care va aduce cu ea o serie de surprize internationale. Vă așteptăm cu drag!


Mangalia News, 21.09.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply