Proiectul DIGITAL SKILLS TRAINING oferă cursuri GRATUITE de specializare și de alfabetizare digitală pentru angajați

0
584
Compania dumneavoastră dorește să introducă programe de învățare la locul de muncă în domeniul digital? Aceste programe vă pot ajuta compania în procesul de pregătire a angajaților, de inducție a noilor angajați în cadrul organizației, de dezvoltare a competențelor acestora și pot conduce la scăderea costurilor asociate resurselor umane.
Proiectul DIGITAL SKILLS TRAINING urmărește să susțină 32 de IMM-uri în elaborarea de programe de învățare la locul de muncă în domeniul digital. În acest sens, aveți și ocazia de a vă înscrie proprii angajați să participe la cursuri gratuite de competențe digitale: https://www.inscriere-digital-skills.ro
Proiectul DIGITAL SKILLS TRAINING (cod mysmis 143260), implementat de Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Blocul Național Sindical (BNS) oferă cursuri GRATUITE de specializare și de alfabetizare digitală pentru angajați.

Cursurile au o durată de 80 de ore și sunt acreditate de Ministerul Educației, prin Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC).

Prin aceste cursuri, persoanele angajate din IMM-uri și-au dezvoltat competențele digitale sub îndrumarea unor formatori cu experiență considerabilă în industria digitalizării. Astfel, angajații participanți la cursuri au devenit mai pregătiți pentru avansarea în carieră, iar IMM-urile angajatoare au devenit mai competitive în activitatea lor.

Detalii despre proiect și despre cursurile DIGITAL SKILLS TRAINING puteți găsi la următoarele pagini:
Pagina proiectului: https://www.ptir.ro/proiecte-in-implementare/2463.html
Pagina de înscriere la cursurile DIGITAL SKILLS TRAINING: https://www.inscriere-digital-skills.ro/


Mangalia News, 28.08.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply