Festivalul Național de Muzică Ușoară MAMAIA 60 – Programul pe zile și posturile TV care vor transmite în direct evenimentul

0
749

Programul și televizarea Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia, ediția aniversară – 60 de ani.

Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia – 60 va aduce pe scena din Piațeta Perla din Mamaia cele mai sonore nume ale muzicii ușoare românești, alături de Orchestra Festivalului de Muzică Ușoară Mamaia, dirijată de Daniel Jinga, de vineri, 25 august, până duminică, 27 august. Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia, ediția aniversară de 60 de ani, va fi transmis în direct pe Magic TV și TVR2.
Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” prezintă Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia 60, o ediție aniversară, ce se va desfășura în perioada 25-27 august, de la ora 19.00, în Piațeta Perla din Mamaia și va fi prezentată de Liana Stanciu și de Aurelian Temișan.
Vineri, 25 august, de la ora 19.00, pe scena din Piațeta Perla din Mamaia, vor cânta Călin Geambașu, Florentina Ciuna, Narcisa Suciu, Xenti și Andreea Runceanu, Alexandra Ungureanu, Carmen Trandafir, Andrei Bănuță, Romanița Duminică, precum și K1, Direcția 5 și Holograf (recitaluri). Seara va fi completată de momente speciale: remember-uri Mihaela Runceanu și Mădălina Manole, decernări de trofee pentru contribuția la Festivalul Mamaia de-a lungul timpului, omagierea celor care au contribuit semnificativ în cadrul festivalului și care nu mai sunt printre noi.
Sâmbătă, 26 august, de la ora 19.00: Jazzy Jo, Anca Țurcașiu, Corina Chiriac și Horia Moculescu, Dani Ionescu, Proconsul, Anca Florescu, Gabriel Cotabiță, Aurelian Temișan (minirecital), Proconsul și Cargo (recitaluri). De asemenea, vor avea loc decernări de trofee și remember-uri.
Duminică, 27 august, de la ora 19.00: Gabriela Atanasov, Călin Goia (Voltaj), Silvia Dumitrescu, Cristina Vasiu, Loredana, Sergiu Cioiu, Miki (K-pital), Ana Maria Roșu, Vlad Nicolici, precum și Voltaj și Loredana cu Banda Agurida (recitaluri). Seara va fi completată cu momente speciale: remember-uri Mălina Olinescu și Laura Stoica, decernări de trofee pentru pentru contribuția la Festivalul Mamaia de-a lungul timpului, omagierea celor au  contribuit semnificativ în cadrul festivalului și care nu mai sunt printre noi.


Mangalia News, 25.08.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply