MAMAIA 60! S-au pus în vânzare biletele pentru ediția jubiliară a Festivalului Național de Muzică Ușoară ,,Mamaia”

0
371

carturesti.ro%20
farmec.ro
Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, organizatorul Festivalului Național de Muzică Ușoară „Mamaia”, a pus în vânzare, începând cu 10 august 2023, biletele pentru ediția jubiliară a acestui eveniment, care marchează împlinirea a 60 de ani de la prima ediție și totodată, revenirea în peisajul festivalier românesc, după 11 ani de absență.
Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia” se va desfășura timp de trei zile, în perioada 25 – 27 august 2023 și va aduce, pe scena din Piațeta Perla, din stațiunea Mamaia, concerte și recitaluri susținute de cei mai îndrăgiți artiști din muzica ușoară românească.
Biletele se pot achiziționa de pe platforma de vânzare a biletelor în sistem online festivalmamaia.cinemagia.ro și casierie, la următoarea adresă: Bulevardul Ferdinand nr. 56.
Program casierie: 10-24 august: 13:00-20:00; 25-27 august: 12:00-18:00.
Tarifele biletelor sunt următoarele:
Ø  Bilet întreg: 28 lei/zi;
Ø  Bilet copii/elevi/studenți: 7 lei;
Ø  Bilet pentru o zi pensionari: 14 lei.
Nu se emit abonamente pe durata celor trei zile de festival.
Potrivit Regulamentului de desfășurare a Festivalului Național de Muzică Ușoară „Mamaia” 2023, accesul la festival se va face prin scanarea biletului la porțile de acces în locație (Piațeta Perla din stațiunea Mamaia), fie printat, fie în format electronic, de pe dispozitivele mobile. Accesul este posibil doar pe baza unui bilet valabil însoțit de dovada pentru care s-a oferit discount (exceptând copiii sub 3 ani, care nu ocupă un loc individual).
Accesul este general, fără rând și loc atribuit, iar spectatorii vor fi îndrumați în gradene de către personalul organizatorului.


Mangalia News, 14.08.2023.piese-auto-mangalia.ro

libris.ro%20
libris.ro%20


Leave a Reply