KIMARO 2023, pe Plaja Saturn Venus – INTRARE LIBERĂ! 11-13 AUGUST! (FOTO-VIDEO)

0
955
UPDATE: Seara #KissEnergy de la Kimaro a fost de neuitat! Astăzi ne distrăm din nou, alături de trupele tale rock preferate! Accesul la #RockNights, diseară, începe la ora 17:00! Ne vedem în parcarea de la Plaja Venus!
Ieri am avut parte de o petrecere incendiară! Kimaro continuă astăzi cu seara #KissEnergy! Azi, accesul va începe la ora 17:30! Vă așteptăm pentru încă o noapte de sărbătoare a muzcii românești!

Kimaro 2023 a început!

Festivalul KIMARO face punte între genuri și generații.
Locatie – Parcare cordon Plaja Venus Saturn – INTRARE LIBERĂ! 11-13 AUGUST.
Kiss FM, Magic FM și Rock FM se regăsesc în miez de august pe aceeași frecvență. A inimii.
Unii din cei mai iubiți artiști și trupe cântă pe aceeași scenă. Hai să redevenim o singură voce, pe 11, 12 și 13 august, în Parcarea Plaja Venus. Zona de Sud a litoralului românesc răsună de cântece de suflet, vechi și noi, toate LIVE! Vino să fii parte din schimbul uriaș de energie, emoții și amintiri noi. Kiss FM, Magic FM și Rock FM devin una. Cu tine!
Accesul la cele trei zile de festival se face cu intrare liberă. Biletele VIP îți oferă acces aproape de scenă, pe platforma la inaltime, cu zona de canapele si bar separat. Locul la canapele nu este garantat, se ocupa in ordinea sosirii. Abonamente VIP pe iabilet.ro
Parteneri:
Kiss FM, Magic FM, Rock FM, cu sprijinul:
Primariei Mangalia si Organizatiei de Management a Destinatiei Mangalia.


Mangalia News, 12.08.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply