Trofeul Valea Uzului, transmisiuni LIVE/VIDEO | Emil Ghinea, campionul din Mangalia, câștigătorul primei ediții din 2020, pilotează bolidul NORMA M20F

0
1797
  • Emil Ghinea, campionul din Mangalia, câștigătorul primei ediții a Trofeului Valea Uzului din 2020, declarat recent „King of The Hill” la Cupa Reșița, pilotează bolidul NORMA M20F.

Prezență record la Trofeul Valea Uzului – Ediția a IV-a.

Cea de-a patra editie a competitiei de pe Valea Uzului se apropie de startul oficial, iar organizatorul Team Adi Raspopa este incantat sa anunte un record de inscrieri etapa desfasurata la Darmanesti.
51 de piloti se vor intrece pe traseul de 2920m pentru a lua maximum de puncte, in timp ce alti doi sportivi – tot licentiati – vor porni din postura de deschizatori ai competitiei. Pentru prima data, Trofeul Valea Uzului va avea la start 4 combatanti inscrisi in Categoria II – dedicata automobilelor cu caroserie deschisa, precum si sportivi care prefera propulsia 100% electrica: Dominic Marcu, Horia Platona si Sebastian Serban fiind cei ce vor concura in cadrul clasei Electricelor.
Vremea insorita si calduroasa preconizata la acest moment pentru mansele de duminica ne duc spre deja traditionala batalie pentru victorie dintre singurii castigatori de pana acum ai Trofeului Valea Uzului: anume pe Octavian Ciovică (Radical SR8 EVO) – de doua ori castigator, respectiv pe Emil Ghinea (Norma M20-F) – câștigatorul primei ediții din anul 2020. […] Continuarea, pe fanrally.ro.
Trofeul Valea Uzului a ajuns in acest an la editia cu numarul patru si este programat sa se desfasoare in acest weekend, 29-30 Iulie 2023, contand ca si etapa a patra din Campionatul National de Viteza in Coasta.
Etapa de la Darmanesti este un traseu scurt de viteza in coasta, avand o lungime de 2920 metri cu o diferenta de nivel de 4,1 %, iar la startul acestei editii se numara 51 de piloti, fiind un record pentru etapa.
O batalie interesanta se anunta la varful clasamentului, unde singurii castigatori de până acum se vor duela din nou, Emil Ghinea (Norma M20-F) este castigatorul primei editii care a avut loc in 2020, iar Octavian Ciovica (Radical SR8 EVO) este castigatorul ultimelor doua editii. (fanrally.ro/trofeul-valea-uzului-2023).

Transmisiuni LIVE:

Mai multe detalii, pe https://www.fanrally.ro/cnvc-darmanesti/


Mangalia News, 26.07.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply