A fost o săptămână extraordinară! Cu Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu” ne reîntâlnim anul viitor! Super vibe, super atmosferă, super vară! La 2 Mai, Festivalul Culturii continuă!

0
855
A fost o săptămână extraordinară! Cu Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu” ne reîntâlnim anul viitor! Super vibe, super atmosferă, super vară!
Foto credits: ZaTurk || Alexandru Turcu.

A fost o săptămână minunată, plină de bucurie și bună dispoziție! Ne-am bucurat de o pauză binevenită de la rutină, interacționând cu oameni noi și momente deosebite. Ne-am simțit plini de viață, energie în fiecare zi și nerăbdători să vedem ce ne rezervă ziua următoare.
Suntem recunoscători pentru fiecare moment pe care artiștii de toate vârstele ni l-au oferit. A fost plăcut să ne relaxăm, să ne îmbogățim cercul de prieteni și să învățăm lucruri noi.
Cultura la Liman, editia a 3-a, a revenit și în acest an cu o ofertă diversificată și interesantă. De la expoziții, concerte, ateliere și spectacole, până la proiecții de film și dezbateri, Festivalul Culturii a adus împreună artiști și public de toate vârstele și preferințele. A fost o celebrare a creativității și a diversității, care a transformat 2 Mai, într-un spațiu vibrant și plin de culoare.
„Apreciem efortul și dedicarea tuturor celor care au contribuit la organizarea și desfășurarea acestui eveniment. Fără implicarea și entuziasmul vostru, nu am fi reușit să realizăm acest proiect de succes care a pus din nou în valoare potențialul cultural al micuței și frumoasei noastre stațiuni, 2 Mai!”, a spus Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu.

Mangalia News, 30.07.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply