Ananie Gagniuc – ALTE 40 de ÎNTREBĂRI cu DENIS RIFAI

0
647
Îndrăgostită de mine (sanchi!), Denis Rifai, colț de rai, mă mai (hai, hai) vrea la o tacla. Selectez câteva din cele 40 de întrebări, care roșii, care maro, vineții sau stacojii, de să te ții!
Denis – Dacă n-ar fi fost Ciolacu, pe cine dracu ați fi vrut premier?
Gagu – Cum Vadim Tudor a murit, Sorin Oprescu a fugit și Raluca Turcan s-a erudit la cultură, mă gândesc la Mariean Vanghelie sau orice altă făcătură de pe centură, făptură bună de gură, că de fapte… vax albina!
Denis – Întrebare roșie: Vă afectează uscăciunea vaginală?
Gagu – Am o pisică, dar nu discut intimități de-astea cu ea. Cât despre uscăciune, la mine se manifestă în gât. Dar mă tratez…
Denis – Ați declarat că vreți ca pe cruce să fie scris „Că moartea este inevitabilă, viața a demonstrat-o!”. Semnat, Ananie Gagniuc. Vă mențineți dorința?
Gagu – Nu e cea din urmă dorință. Prima e, să nu mor. A doua, să scriu umor. A treia dorință e un răspuns afirmativ la întrebarea „Denis Rifai, mi-o dai?
Denis – De-aș avea 70 de întrebări, care ați vrea să fie cea de pe poziția 69?
Gagu – Cucoană, eu i-am făcut de 7 ani… Știu că limba noastră e-o comoară, în adâncuri îngropată, dar…
Denis – Întrebare nărăvașă: unde a dus mutu’ iapa?
Gagu – Nu știu, eu mi-am dus soția la țară, la părinții ei.
Denis – Încheiem cu o întrebare roșie: Vă plac roșiile?
Gagu – Când îți spun că-mi place de tine și te înroșești. Când pleacă roșii de la guvernare. Când roșiile devin pastă pentru vodcă… Am și eu o întrebare: CE FACEȚI DISEARĂ?
Închei relatarea, de aici, din spital. Prea tare nici n-a dat. Ochi umflat, pomet tumefiat, dar nici eu nu m-am lăsat. Am tras-o de țâțe! Știu că n-are, dar, totuși…
MN: Primul set de 40 de ÎNTREBĂRI cu DENIS RIFAI a fost publicat aici.

MN: Alte pamflete spumoase, apărute sub semnătura Maestrului Ananie Gagniuc, „Amiralul Umorului Românesc” și publicate de Mangalia News, sunt AICI.


Mangalia News, 16.07.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply