O nouă stație de autobuz a fost amenajată în fața Gării Mangalia

0
718

libris.ro%20

AMAZON.de: Acum, puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!


carturesti.ro%20
Primăria Municipiului Mangalia anunță locuitorii orașului, dar și turiștii, că a fost desființată stația provizorie de transport public în comun, care era amplasată pe Șoseaua Constanței (DN39), la intrarea în oraș, în dreptul blocului AG1. Respectiva stație de autobuz a fost mutată pe trotuarul din fața Gării, în parcarea recent modernizată, în cadrul unui proiect cu finanțare UE. În perimetrul respectiv a fost amenajată și o stație taxi, dar și o parcare pe termen scurt, pentru turiști și localnici.
„Am mutat stația în fața Gării, atât pentru a fluidiza traficul pe Șoseaua Constanței, cât și pentru a veni în sprijinul turiștilor care pot lua autobuzul direct din Gară pentru a ajunge la hotelurile din stațiuni. Reamintesc că acest transport public este gratuit, Mangalia fiind singura Primărie din țară care asigură transportul cu autobuze electrice între oraș și stațiuni”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian.


Mangalia News, 11.07.2023. (Comunicat primit de la Primăria Mangalia).piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply