GLO Marine – Noul nostru birou strategic din Mangalia este operațional și ne consolidează legăturile cu partenerii cheie, oferind soluții rapide și eficiente pentru proiecte de succes [VIDEO]

0
881
„Noul nostru birou strategic #Mangalia este deschis oficial de joia trecută, 29 iunie. Cu biroul nostru din Mangalia acum operațional, situat în portul de la Marea Neagră, ne angajăm să ne adresăm rapid clienților noștri la fața locului, integrând o abordare end-to-end pentru orice proiecte de retrofit.
Mai mult decât atât, prezența noastră în Mangalia ne consolidează legăturile cu partenerii cheie, asigurând o integrare fără probleme în operațiunile noastre, oferind soluții rapide și eficiente pentru proiecte de succes.
Așteptăm cu nerăbdare călătoria care ne aprofundăm dedicarea pentru excelență pe piața retrofit-urilor. Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea și sprijinul acordat care au făcut posibil acest lucru. La cât mai multe succese împărtășite în continuare!”. Acesta este mesajul transmis de Liviu Gălățanu, Manager General al companiei GLO Marine.

 


Mangalia News, 07.07.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply