Se reiau workshop-urile de seakayak la Marea Neagră, cu Victor Andrei Avram și gașca de canotori

0
818

libris.ro%20

AMAZON.de: Acum, puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!


carturesti.ro%20
Salutare,
Începand cu 17 iunie, reiau workshopurile de seakayak la Marea Neagra (la noi, sau la bulgari, in functie de grupa). Sesiunile sunt de o zi si se adreseaza in special celor de nivel intermediar – imbunatatim tehnica si ne simtim mai bine in valuri, totul după programa BCU (British Canoeing Union).
Grupele vor fi de 4-5 persoane, sau pot face sesiuni individuale. Pentru mai multe detalii, ne auzim in privat. #blackseapaddlers https://www.facebook.com/victor.avram.18
Victor Andrei Avram: 26 martie 2023 – O zi plina de exercitii in jurul manevrarii caiacului si a sigurantei pe mare (“deep water rescues”).
Multumesc participantilor curajosi: Radu Cruceana, Cosmin Ion Balaban, Ioan Malciu, Ioan Petre Danalache si Dan Mihalcea (apa marii a avut 8 grade!), care m-au rasplatit cu entuziasm, mici revelatii si zambete.
25 Martie 2023, Mangalia. Primul meu workshop de sea kayak organizat la Marea Neagra dupa programa BCU (British Canoeing Union). Cu siguranța urmează și altele.
Foto: Aprilie 2023, Anglesey, UK. Photo credits: Duncan Greene.

Mangalia News, 17.06.2023.piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply