Performanță remarcabilă a elevilor callatieni, la Olimpiada Națională „Tinerii Dezbat”

0
801
Miercuri, 14 iunie, la Universitatea Maritimă Constanța, s-a desfășurat Olimpiada Națională de argumentare, dezbatere și gândire critică „Tinerii Dezbat”.
Echipajul Liceului Teoretic ”Callatis” Mangalia, format din elevii Opriș Natalia, clasa a IX-a D, Cotrumba Nicol, clasa a XI-a D și Prodan Andrei, clasa a XI-a A, a participat la secțiunea Începători, obținând o nouă performanță pentru liceul nostru, Premiul I. De coordonarea echipajului s-a ocupat domnul profesor Adrian Ambruș.
De asemenea, eleva Opriș Natalia a obținut Premiul al III-lea și va face parte din echipajul care va reprezenta județul Constanța la etapa națională, ce se va desfășura la Piatra-Neamț, în perioada 10-14 iulie 2023.
Trebuie menționat faptul că elevii merituoși sunt membri ai clubului “Callatis Debate”, înființat anul acesta la Liceul Teoretic ”Callatis” Mangalia de doamna profesoară Costache Livia, pentru a duce mai departe tradiția acestei competiții în care elevii callatieni s-au remarcat și în anii anteriori. De formarea debaterilor se ocupă, de asemenea, doamna profesoară Simona Gherfi și doamna profesoară Adela Grozeanu.
Felicitări, câștigătorilor și mult succes la etapa națională, Nataliei Opriș!


Mangalia News, 15.06.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply