HARTA BD A ROMÂNIEI (concept Mihai I. Grăjdeanu) vă prezintă CÂȘTIGĂTORII OLIMPIADEI DE BENZI DESENATE, EDIȚIA A IV-A, 2023

0
793

HARTA BD A ROMÂNIEI (concept Mihai I. Grăjdeanu) vă prezintă CÂȘTIGĂTORII OLIMPIADEI DE BENZI DESENATE, EDIȚIA A IV-A, 2023.

Mulțumim bibliotecilor școlare, comunale, orășenești și județene pentru coordonarea elevilor participanți la cea de-a IV-a ediție a Olimpiadei de Benzi Desenate, 2023.
Mulțumim părinților care și-au încurajat copiii să se înscrie în acest concurs unic la nivel mondial.
MULȚUMIM din nou tuturor celor care au trimis lucrări în concursul nostru național, și să nu uităm UNIC IN LUME. Participarea a fost și anul acesta una numeroasă, iar calitatea lucrărilor este cea mai bună din toate edițiile OLIMPIADEI BD de până acum. Un prim premiu l-au primit toți copiii: toate lucrările au fost acceptate în concurs. Deliberarile au fost grele. Dar, ca în orice OLIMPIADĂ – trebuie să câștige cei mai buni, iar ceilalți să continue, să incerce – doar așa ajungem pe cele mai înalte trepte ale realizărilor. Diplome de participare vor fi oferite tuturor celor care nu au urcat pe podium sau care nu au primit mențiuni.

MN: Felicitări pentru realizarea în premieră mondială, Mihai Ionuț Grăjdeanu, mangalianul nostru drag!


Mangalia News, 13.06.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply