S-au împlinit 12 ani de la salvarea cailor sălbatici și am avut ocazia să le fim din nou alături, chiar la ei acasă, la Letea [FOTO-VIDEO]

0
724
ARCA: S-au împlinit 12 ani de la salvarea cailor sălbatici … și am avut ocazia să le fim din nou alături, chiar la ei acasă, la Letea.
Suntem aici pentru programul de sterilizare a animalelor domestice (câini și pisici), pentru a observa statusul populației de cai, dar și pentru a trata animalele care au nevoie de intervențiile noastre medicale.
VIDEO, pe facebook.com/leteawildhorses/videos
Din nou, caii liberi din jurul Sulinei, cu sânge fierbinte de primăvară!!
Pentru două zile, am fost însoțiți și de o echipă de jurnaliști care colaborează cu postul franco-german @ARTE. Acestora le-am povestit despre cai și importanța protejării lor, le-am arătat frumusețea Deltei Dunării și le-am dat detalii despre proiectele ARCA/ FOUR PAWS, cât și despre eforturile noastre de a vedea aceste animale libere și în siguranță pentru cel puțin 1000 de ani de acum înainte.
Căluții de mare:
Primii 12 ani tocmai au trecut, iar căluții i-au aniversat liberi și fericiți, așa cum puteți vedea din această filmare pe care o împărtășim cu voi toți.

Ceea ce s-a întâmplat exact acum 12 ani, nu va fi uitat niciodată, imaginile acelea ni s-au întipărit în minte și în carne. Preferăm, însă, ca la această aniversare, să privim prezentul și viitorul, să vi-i arătăm așa cum sunt acum, imaginea libertății și a victoriei.
Iar vouă vă mulțumim pentru că le-ați fost alături, le-ați susținut cauza și pentru că știm că veți fi mereu prezenți pentru ei!
ARCA.


Mangalia News, 04.06.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply