„Acum, Aici, Acolo” este proiectul care reprezintă România la Bienala de Arhitectură de la Veneția 2023 – Interviu realizat de Mădălina Corina Diaconu cu Emil Ivănescu, curatorul expoziției (AUDIO)

0
882

farmec.ro
carturesti.ro%20

România este prezentă la Bienala de Arhitectură de la Veneția.

Suntem onorați să vă anunțăm că „Acum, Aici, Acolo” este proiectul care reprezintă România la Bienala de Arhitectură de la Veneția 2023.
Pavilionul României este un accelerator de idei și o cercetare despre invenții și inovații colaborative observate atât în practica contemporană de arhitectura românească cât și în zona tehnologică foarte puțin cunoscută.
Expoziția aduce în prim plan invenții românești uitate, precum prima mașină aerodinamică din lume cu roțile în caroserie, un sistem de desanilizare a apei, mașini electrice realizate prin upcycling, o instalație de captare a energiei valurilor și sisteme de prefabricare a locuințelor sociale.
Cea de-a 18-a Expoziție Internațională de Arhitectură – La Biennale di Venezia va avea loc în Veneția, începînd de azi, 20 mai până la 26 noiembrie cu participarea a 63 de țări, printre care și România.
Interviu realizat de Mădălina Corina Diaconu cu Emil Ivănescu, curatorul expoziției.


Mangalia News, 20.05.2023.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply