Seară autentică grecească, la LifeHarbour Limanu, în weekendul de 1 Mai! [galerie FOTO]

0
773
Salutări, prieteni ai Marinei!
Suntem foarte încântați să vă anunțăm că weekendul de 1 Mai se apropie și ne pregătim să deschidem sezonul petrecerilor la LIFEHARBOUR Limanu, cu o seară autentică grecească! Evident, noi suntem aici si vă asteptăm incă de vineri 28 sau chiar mai devreme. Noul meniu este gata, cu noutati si este asezonat cu un sortiment bogat de vinuri si bauturi spirtoase. Barul va fi deschis in fiecare noapte – vineri, sambata si duminica si va servi si mezelicuri la orice ora, inclusiv pentru cei ce vor sa prinda rasaritul in Marina noastra.
În seara de sâmbătă, pe 29 aprilie, ne vom distra cu muzică live in ritmuri de bouzouki, cu muzicieni din Dobrogea, cu dansuri si specialități culinare grecesti și multe alte surprize.
Cu aceasta ocazie, vom expune in premiera si o macheta speciala a unui galion din secolul 14, precum si cateva obiecte inedite despre Bricul Mircea: albumele fotografice originale cu fabricarea și lansarea la apa, 1939, primite de echipajul Romaniei care a preluat nava de la santierul naval din Hamburg.
Probabil nu există nicio altă petrecere pe litoral care să ofere atât de multe surprize și distracții. Așa că, asigurați-vă că veți fi prezenți la LIFEHARBOUR Limanu, în seara de sâmbătă si in vacanta de 1 Mai. Vă promitem că va fi o experiență grecească autentică, dar si atmosfera speciala a comunitatii de sailing pe care suntem convinsi ca nu ati uitat-o!
Nu uitați să faceți rezervarea în timp util!
0753 535 311, [email protected]
Cu multe zâmbete,
Echipa LIFEHARBOUR Limanu.


Mangalia News, 28.04.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply