Vești bune de la meteorologi pentru cei veniți pe litoral în minivacanța de 1 Mai

0
516
Chiar dacă până sâmbătă, vântul va sufla cu putere pe litoral și în Delta Dunării, norii de ploaie nu le vor umbri cheful de vacanță al celor care se vor afla în stațiunile de la Marea Neagră. Apa mării nu este tocmai bună de îmbăiere, spun specialiștii, dar măcar soarele va străluci pe cer în fiecare zi.
Luni, de 1 Mai, vremea se va mai încălzi, a declarat pentru Radio Constanța Angela Crăciun, meteorolog previzionist la Centrul Regional de Meteorologie Dobrogea:
În următoarele zile, la mare, vremea va fi în general frumoasă, dar rece noaptea și dimineața. Temperaturile maxime vor fi în jur de 14- 15°, iar noaptea vor fi 4 – 5 – 6 grade, nu mai mult. Vineri și sâmbătă vor fi intensificări de vânt. Pentru  ziua de 1 Mai, temperatura va mai crește puțin, astfel că estimăm că vor fi 17, poate 18° și chiar și noaptea temperatura va mai crește puțin. Acum, pe plajă, și la Constanța, și la Mangalia, va fi la fel de frig. Temperatura apei mării va fi de 10-11° Celsius.
Pentru luni, meteorologii de la ANM anunță în Dobrogea o maximă de 20 de grade, însă pe litoral și în Deltă, valorile termice vor fi mai scăzute. (Redactor: Cristina Ghelasie/ Editor online: Adina Sîrbu; sursa: radioconstanta.ro).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply