Olimpia Georgia Dorothea Carauleanu, Premiul I, Dans clasic, la Olimpiada Națională de Coregrafie 2023, care a avut loc la Constanța

0
820

Olimpia Georgia Dorothea Carauleanu a obținut Premiul I, categoria Dans clasic, la Olimpiada Națională de Coregrafie 2023, clasele IX-XII, care a avut loc în perioada 10-13 aprilie a.c. la Colegiul Național de Arte “Regina Maria” din Constanța.

„Suntem onorați pentru faptul că și în acest an am fost gazdele Olimpiadei Naționale de Coregrafie, Constanța fiind un reper important în coregrafia mondială. Cu o tradiție remarcabilă, orașul nostru este cel în care se află teatrul care poartă numele marelui maestru Oleg Danovski, fondatorul și directorul primului teatru de balet din România. Colegiul Național de Arte «Regina Maria» este instituția de învățământ în care s-au format nume importante astăzi pe marile scene ale lumii, printre profesorii coregrafi fiind și foști discipoli ai marelui maestru. În aceste zile, cei mai buni elevi din țară vor concura pe scena Teatrului Național de Operă și Balet «Oleg Danovski», pentru a demonstra că tradiția este dusă mai departe și le dorim ca, în viitor, să devină nume importante, care vor dansa pe marile scene ale lumii”, a declarat, prof. Anca Iuliana Dragomir, director. (cugetliber.ro).


Mangalia News, 20.04.2023.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply