Florin Lixandru, secretar de stat la Ministerul Educației: „Noua grădiniță de la Limanu este un cadou frumos și binevenit pentru micuții din comună, acum, în preajma Sfintelor Sărbători Pascale [FOTO-VIDEO]

0
1101
Inaugurarea Grădiniței “Rază de soare” din comuna Limanu, județul Constanța, o rază de soare pentru membrii comunității și un exemplu de urmat pentru primarii care sunt preocupați de binele cetățenilor din localitățile pe care le păstoresc!
Noua grădiniță este un cadou frumos și binevenit pentru micuții din comună, acum, în preajma Sfintelor Sărbători Pascale.
Felicitări, domnule Primar Dan Georgescu!

Florin Lixandru, secretar de stat la Ministerul Educației.

„Am răspuns provocării verzi, lansate de prietenul meu Bogdan Balaniscu și am plantat o magnolie, împreună cu prietena mea Daniela Stan, în curtea Grădiniței “Rază de soare” din comuna Limanu, județul Constanța, inaugurată vineri. Sper ca, peste timp, florile acestui copac să amintească de trecerea noastră pe acolo!
Vă îndemn pe fiecare dintre dumneavoastră să iubiți natura și să vă înconjurați de cât mai mulți #arbori și de cât mai mult #verde!
Provoc la rândul meu pe prietenii mei, Petre Florin Manole, Pascan Sabin și Antoaneta Bolchis să planteze câte un pom, știind că aceștia sunt iubitori ai naturii și înțeleg cât de important este să o protejăm!
O rog pe Daniela să lanseze și ea provocarea!
Dumneavoastră pe cine provocați?”


Mangalia News, 09.04.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply