Alimente pe care nu ar trebui să le încălzești în cuptorul cu microunde NICIODATĂ!

0
389

Știm deja foarte bine că plasticul și folia de aluminiu nu se încălzesc în cuptorul cu microunde, însă sunt și anumite alimente ce pot deveni extrem de toxice, atunci când sunt încălzite în cuptorul cu microunde.

În urmă cu aproximativ 40 de ani, bucătăriile din America de Nord au primit cuptorul cu microunde și au devenit rapid dependente de acesta, pentru încălzirea rapidă a mâncărurilor. Generațiile tinere nu-și pot imagina nici măcar să facă fulgi de ovăz, ciocolată caldă sau floricele fără acest aparat. Și totuși, mulți dintre noi folosim cuptorul cu microunde în mod incorect. Sigur, știm să nu trebuie niciodată să punem folie de aluminiu, metal sau plastic, dar există riscuri la fel de periculoase implicate în reîncălzirea anumitor alimente.

Un cuptor cu microunde nu gătește alimente uniform, ceea ce înseamnă adesea că orice bacterii prezente în alimente vor supraviețui. Pentru a reduce la minimum riscurile, iată șase alimente pe care nu ar trebui să le încălziți în cuptorul cu microunde:

Continuarea, pe doctorulzilei.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply