Preșcolarii Grădiniței nr. 42 Constanța au făcut parada costumelor ecologice și au primit daruri din partea firmei Polaris M Holding

0
952

libris.ro%20
AMAZON! Acum puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!
carturesti.ro%20

Curtea Grădiniței nr.42 s-a transformat într-un podium de modă pentru 70 de preșcolari. Aceștia au defilat în costume din materiale reciclabile, pentru a ne atrage atenția asupra importanței protejării mediului înconjurător.

Părinții, în colaborare cu copii, au confecționat costume, deosebit de frumoase, din hârtie, carton, pungi de plastic, ziare, saci menajeri. Preșcolarii s-au costumat în personaje din basme sau de desene animate. La finalul defilării, preșcolarii au fost răsplătiți, pentru efortul lor, cu cadouri din partea firmei Polaris.

Înainte de a începe defilarea, preșcolarii au învățat de la colegii noștri ce înseamnă colectarea separată, cât este de simplu să colectezi separat și cât este de importantă reciclarea pentru sănătatea noastră și a mediului înconjurător.

Scopul nostru este ca, prin intermediul copiilor, practica colectării separate să ajungă și în cadrul familiei și al prietenilor, pentru că fiecare dintre noi are o datorie față de mediul înconjurator. Copiii trebuie să învețe de mici să fie responsabili, să colecteze separat, să-și strângă jucăriile după ce se joacă sau să stingă becul atunci când ies din cameră. Aceste mici gesturi îi transformă, mai târziu, în adulți responsabili.

Mulțumim copiilor și cadrelor didactice de la Gradinita cu program prelungit nr.42 pentru invitație și apreciem dorința copiilor de a acumula cât mai multe informații despre procesul de gestionare a deșeurilor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 29.03.2023.piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply