Mioara Gram: LA MULȚI ANI, sub soarele Adevărului și frumusețea informației de interes, ziarului online Mangalia News și fiecărui cititor în parte!

0
734

Mioara Gram: „LA MULȚI ANI, sub soarele Adevărului și frumusețea informației de interes, ziarului online Mangalia News și fiecărui cititor în parte!

LA MULTI ANI, sub soarele adevarului si frumusetea informatiei de interes, directorului ziarului online Mangalia News, prof. Traian Lupu si fiecarui cititor in parte! La cat mai multi ani, in continuare, de stralucire si servire neobosita a orasului Mangalia si nu numai! Tineti pasul cu vremurile in care traim si descoperiti, in rodul parfumat al acestei serviri, adevaratul triumf! Binecuvantari nesfarsite si spirit neinfricat, pe mai departe, de promovare a adevarului si informatiilor de valoare, aduse in slujba cititorilor acestui pretios ziar! Cu profunda recunostinta!”

„Va salut cu mult drag si va imbratisez cu mult dor, draga domnule Traian Lupu. Cu agenda-mi extrem de incarcata, mi-am adus aminte de aniversarea ziarului dvs. pe care il serviti de 11 ani. Coincidenta face ca ati dat viata acestui ziar in aceeasi zi in care s-a nascut fiica noastra cea mai mare, care, astazi, implineste 18 ani. Nu imi vine sa cred ca sunt mama unei fiice de 18 ani! Ah, Doamne, cat de repede trece timpul. V-am trimis mai sus urarile mele de suflet. Binecuvântări nesfârșite, în tot ceea ce realizați!” (Mioara Gram, Houston, Texas, USA).

MN: Ce frumos! Copleșitor de frumos și înălțător mesaj! Și, când te gândești că „actul de naștere” al cotidianului Mangalia News a fost semnat pe când ne aflam în Florida, USA, acum 11 ani, la nepoțeii noștri scumpi, care locuiau atunci acolo, cu familia întreagă…
Vă iubim și vă îmbrățișăm cu mare dor, pe toți, dragă Mioara, dragii noștri prieteni minunați. Vă așteptăm cu drag acasă, la Mangalia, iar până atunci… Ținem aproape!


Mangalia News, 23.02.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply